Doua noi hipermarketuri Carrefour


Retailerul urmeaza sa deschida doua noi unitati - una va fi lansata maine in Bucuresti si una in orasul Bacau, luna viitoare.

Hipermarketul Carrefour Berceni din Bucuresti are la baza o investitie de 20 de milioane de euro si se afla in incinta Grand Arena Mall, din zona Metalurgiei.

Acesta este cel de-al 23-lea hipermarket al companiei in Romania si cel de-al saptelea din Bucuresti, se arata in comunicatul de presa. Unitatea are o suprafata de vanzare de aproximativ 8.000 mp, urmad sa fie deschisa maine.

Andreea Mihai, directorul de marketing al Carrefour Romania, a spus in cadrul unei conferinte de presa ca pentru aceasta unitate a fost modificata aranjarea rafturilor. Decizia a fost luata in urma studiilor facute de specialistii companiei si a urmarit sa reduca timpul petrecut de consumatori pentru selecta si achizitia a tot ceea ce au nevoie. Magazinul va avea 46 de case de marcat si o gama cu aproximativ 55.000 de articole.

Andreea Mihai a mai spus ca urmatoarea unitate Carrefour va fi deschisa in aprilie la Bacau si va fi un supermarket parte dintr-un proiect comercial, fara a mai a face alte precizari.

Carrefour este activ pe segmentul de supermarketuri dupa preluarea si reamenajarea magazinelor Artima. Anul trecut, Carrefour a inaugurat 20 de supermarketuri Carrefour Express. Saptamana trecuta, compania a anuntat inchirierea a trei spatii din lantul de centre comerciale Winmarkt, urmand sa deschida cate un supermarket la parterul centrelor comerciale Winmarkt Somes din Cluj-Napoca, Winmarkt Magura din Bistrita si Winmarkt Big din Turda.

Primul hipermarket Carrefour din Romania a fost deschis in 2001 in Bucuresti, in zona Militari, din vestul orasului. Pana in prezent, grupul a investit in hipermarketurile din Romania aproximativ 400 milioane de euro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.
 


Nu exista comentarii