dufa Deutek a cumparat o companie de materiale de constructii


Compania dufa Deutek a cumparat pentru suma de 4 milioane de euro compania de materiale de constructii Scan.

Firma Scan detine o unitate de productie in Fundulea, judetul Calarasi, si prezinta un mare potential de dezvoltare pentru dufa Deutek, in conditiile unei piete a constructiilor in continua maturizare si dezvoltare, se arata in comunicatul de presa.

"Integrarea noii unitati a S.C. Scan vine sa completeze investitia facuta in martie, cand am achizitionat in Cluj o capacitate moderna pentru productia mortarelor si adezivilor pentru constructii”, spune Bruno Negoita, director general dufa Deutek.

Investitia din vecinatatea autostrazii Bucuresti-Constanta ii va permite companiei sa acopere intregul teritoriu al tarii, cu precadere zonele de Sud si Est.

Capacitatea actuala a unitatii de productie de la Fundulea este de aproximativ 10.000 de tone anual si, incepand cu luna august, va demara productia de adezivi si mortare sub brandul Bauleiter.

Potrivit comunicatului de presa al companiei, in paralel cu productia mortarelor, se deruleaza un amplu program de investitii in modernizarea si extinderea capacitatii de productie. In acest scop, suprafata de aproximativ 43.000 mp, achizitionata in paralel cu fabrica de la Fundulea, va permite dezvoltarea unor capacitati importante de productie si depozitare pentru mortare si adezivi.

dufa Deutek vizeaza o cifra de afaceri de aproximativ 70 milioane de euro si ocuparea unei pozitii de top pe segmentul mortarelor uscate pana in 2009, se mai arata in comunicat.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii