Dupa ce si-a stabilizat cifra de afaceri, TCE Holding mizeaza pe dezvoltarea internationala


Compania a intrat in 2010 pe profit operational pozitiv, dupa un marcat de inceperea reorganizarii judiciare a uneia dintre companiile din cadrul holdingului.

Am avut un an greu, in care am inceput reorganizarea judiciara pentru TCE Logistica, una dintre companiile din holdingul TCE. Motivatia depasirii cu success a acestei situatii ne-a determinat sa sa eficientizam cat mai bine business-ul, astfel incat mai multi indicatori legati de productivitate s-au imbunatatit semnificativ. 2010 a fost pentru noi un an mai bun decat 2009, in principal datorita reducerii costurilor legate de masini si spatii, care ne-au adus o stabilizare a cifrei de afaceri la nivelul de 19 milioane euro si revenirea pe profit operational pozitiv”, explica Sorin Sofian, CEO TCE Holding.

Anul acesta, grupul de firme continua sa mentina focusul pe cresterea productivitatii, astfel incat sa ajunga la finalul lui 2011 la o cifra de afaceri cu 10% - 15% mai mare decat in 2010, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Cresterea ar urma sa fie generata de dezvoltarea serviciilor internationale, dar va continua si deschiderea de oficii postale pe piata interna.

In 2010, TCE Holding a demarat mai multe proiecte cu premise de dezvoltare pe termen lung. Lansarea primei retele nationale de oficii postale private, care a atins la finalul anului 2010 un numar de 80 puncte (proprii sau in parteneriat) respectiv extinderea internationala a serviciilor sale de transport plicuri, colete si paleti catre 30 de tari din Europa si spatiul CSI.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii