E-nnovation, conferinta regionala dedicata comertului electronic si afacerilor online


Evenimentul organizat de Allegro Group se va desfasura in perioada 15 - 16 octombrie la Poznan, in Polonia.


Aflata la cea de-a treia editie, conferinta reuneste reprezentanti ai companiilor de top, precum si specialisti in e-business din Estul Europei, se anunta intr-un comunicat de presa.

La editia din acest an vor participa atat companii din mediul traditional, cat si din online. De asemenea, organizatorii evenimentului sustin ca vor avea invitati din partea companiilor celebre, asa-zisele firme  “vedeta”, din domeniul comertului electronic.

Ne dorim sa invitam oameni care au adus o schimbare de imagine a mediului de afaceri in aceasta parte a Europei”, spune Marcin Majchrzak, manager al Allegro Group.

Concursul “Start with e-nnovation”, intrat deja in traditia evenimentului, va aduce in fata unui juriu de experti proiecte si idei de afaceri, iar finalistii vor avea posibilitatea sa fie prezentati in fata tuturor participantilor la conferinta.

Prima editie a Conferintei E-novation, organizata la Poznan in 2010, a reunit 20 de speakeri si peste 500 de invitati din intreaga lume.

Anul trecut, la cea de-a doua editie, au participat nume importante din mediul de afaceri online, cum ar fi: Don Dodge - fondatorul Alta Vista, Eric Ly -  co-fondatorul LinkedIn, Jeff Taylor - autorul Monster.com si Jani Byrne - responsabil cu dezvoltarea IBM.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii