EBS Romania estimeaza un profit de 1,4 mil. euro, in 2008


Cifra de afaceri pentru acest an este preconizata la 5,6 milioane euro, in crestere cu 60% fata de anul trecut.

In primele noua luni ale lui 2008, profitul EBS (Enterprise Business Solutions) Romania a urcat cu 146%, la 1,12 milioane de euro, fata de a aceeasi perioada de anul trecut, se arata in comunicatul de presa al companiei. Marja de crestere a profitului brut aferent aceleiasi perioade a fost de 27%, iar a profitului net de 23%.

Cifra de afaceri a urcat in primele trei semestere din acest an cu 68%, la 4,18 milioane de euro, fata de aceeasi perioada din 2007. De la începutul anului si pana la sfarsitul lunii septembrie, numarul de angajati s-a ridicat de la 180 la 250. EBS Romania estimeaza ca va ajunge, in acest an, la 300 de angajati.

Pe piata interna de ERP, afacerile EBS Romania au urcat cu 115%, divizia Clarvision apropiindu-se de targetul setat la inceputul lui 2008, respectiv o crestere a numarului de clienti cu 35% fata de anul trecut. In plus, divizia BPO (Business Process Outsourcing) s-a extins pe piata externa cu 278%, iar cea de Nearshore (IT outsourcing) cu 35%.

Pe piata romaneasca, firma ofera sistemul software integrat Clarvision ERP destinat firmelor de productie din sectorul industrial. EBS Romania a fost fondata acum opt ani si are sediul central la Cluj-Napoca. Pe langa tara noastra, compania este prezenta si in Germania.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii