Echipa PwC Romania sustine un curs de antreprenoriat in cadrul ASE Bucuresti


    


Consultanti din cadrul PwC Romania si ai firmei de avocatura corespondente D&B David si Baias vor sustine cursul de Antreprenoriat si Inovare din cadrul programului de masterat in Managementul Afacerilor Internationale derulat la Academia de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Rela?ii Economice Internationale, incepand cu anul universitar 2016 - 2017.

Cursul va cuprinde prelegeri pe teme diverse legate de antreprenoriat si afacerile de familie, subiecte financiare, fiscale, juridice, de management, resurse umane, guvernanta corporativa si etica in afaceri, marketing si branding, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.
Dincolo de cunostintele teoretice, cei 70 de studenti masteranzi vor avea acces si la o serie de studii de caz inspirate din experienta practica a consultantilor PwC.

Credem ca educatia si pregatirea tinerilor conform cerintelor pietei muncii si a oportunitatilor economice actuale reprezinta o prioritate pentru tara noastra, iar PwC intelege sa se implice in domeniul educatiei universitare economice pentru a impartasi din cunostintele si experienta practica adunate de consultantii nostri”, spune Ionut Simion, Country Managing Partner, PwC Romania.   

Echipa PwC si D&B David si Baias care va sustine aceste prelegeri este formata din: Mihai Anita, Monica Biota, Mircea Bozga, Ana-Maria Butucaru, Cristina Ciuca, Corina Dimitriu, Raluca Gadiuta, Andreea Mitirita, Irina Nistor, Monica Movileanu, Daniela Pavlovici, Valentina Radu, Anda Rojanschi, Ionut Sas, Ramona Simulescu si George Ureche.

Cursul se incadreaza in curricula primului semestru al anului universitar 2016 - 2017 si se va desfasura saptamanal la sediul PwC Romania.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii