Edata: cifra de afaceri tripla in cinci luni din 2008, fata de anul 2007


Compania furnizeaza solutii de business process management, iar in 2007 a avut o cifra de afaceri de 470.000 de euro.

In primele cinci luni ale acestui an, Eadata a inregistrat o cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro.

“Pentru anul in curs estimam o cifra de afaceri de 3,5 milioane de euro”, spune, pentru startups.ro, Cornel Vintila, general manager, Edata.

Compania a fost infiintat in urma cu patru ani si, in ultimii trei ani, a crescut constant, puand bazele unor parteneriate cu nume din domeniul IT precum IBM, Microsoft, Metastorm, Nexaweb, Bluespring si PROMIS. Fata de anul trecut, compania si-a dublat numarul de angajati, reusind sa incheie contracte cu mari jucatori de tip corporate si public sector din piata locala.

"Start-up-ul lansat in septembrie 2004 pe nisa de <business process management> urmat de o perioada de invatare sustinuta, a primit confirmari din piata de profil in acest an. Domenii foarte noi, chiar pe plan mondial, cum ar fi <enterprise architecture>, sau <business process modeling> pot fi aplicate cu succes in piata din Romania. In acelasin timp, se deschid reale perpective pentru a fi aplicate si pe piata comuna a Uniunii Europene", spune Cornel Vintila.

Edata este o companie specializata in servicii de Business Process Management, Enterprise Architecture si Compliance Management, iar anul acesta isi propune sa intre pe piata europeana de servicii din acest domeniu.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii