Editie dedicata start-up-urilor la Conferinta Antreprenor


Aflata la cea de-a sasea editie, Conferinta Antreprenor din aceasta toamna vine in intampinarea start-up-urilor si aduce in atentia participantilor cativa antreprenori care au rezistat crizei economice sau au folosit-o ca pe o oportunitate de a se lansa.

Speakerii se evidentiaza prin dorinta lor de a renunta la confortul oferit de un loc de munca stabil si de a intra in antreprenoriat pentru a-si indeplini visurile. Astfel, participantii vor putea interactiona cu persoane motivate, sigure pe ele, care pun accentul nu doar pe banii necesari in finantarea unei afaceri, ci si pe ideea acesteia si pe promovarea ei intr-o societate informatizata”, spune pentru startups.ro Catalina Amarculesei, Brand Manager Money Express.

Organizata de revista Money Express si the group, aceasta editie a conferintei isi propune sa analizeze cauzele pentru care antreprenoriatul este mai prolific in perioada crizei si a recesiunii, se arata in comunicatul de presa.

Conferinta va fi structurata pe patru paneluri de discutie, dupa cum urmeaza: De la cararile batatorite ale angajatului la cele nebatute ale antreprenorului; Cum iti construiesti afacerea: carari batatorite sau cai neumblate?; Cum iti creezi brand-ul? Promovarea clasica vs. “new media”; Cum obtii finantari.

Printre speakerii prezenti la eveniment se numara antreprenori precum: Vlad Stan - Seed Money, Corina Bernschutz - Ceainaria Bernschutz, Mihai Dragan - MB Dragan, Razvan Toma - cosuridegunoi.ro, Marius Todosiei - Bacania Veche, Sebastien Froux - Evadeazacunoi, Bogdan Comanescu - Accelera, Marius Ghenea - proprietar Fit Distribution si business angel.  

(Mai multe aici despre participarea la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii