Electroalfa: cifra de afaceri de 96 mil. RON in 2008


Anul trecut, Electroalfa a inregistrat o cifra de afaceri de 78 mil. RON (23,5 mil. euro), in crestere cu aproximativ 10% fata de anul 2006, cand s-a realizat o cifra de afaceri de peste 73 mil. RON (21 mil.euro).

Electroalfa este o companie privata din Botosani si activeaza in industria electrotehnica. Peste 6% din cifra de afaceri realizata in 2007 provine din exporturi, principalii parteneri de afaceri fiind in Franta, Belgia, Ungaria, se arata in comunicatul de presa.

Compania isi propune o crestere de 20% a cifrei de afaceri in 2008, comparativ cu anul trecut, ajungand la 96 milioane RON. De asemenea, reprezentantii Electroalfa estimeaza realizarea unei rate a profitului de 8%, in valoare de 8 milioane RON.

Un rol important in realizarea cifrei de afaceri pentru anul 2008 il vor avea serviciile de antrepriza pentru care se asteapta o crestere de peste 30%, fata de anul 2007.

Investitiile planificate pentru anul acesta sunt evaluate 70% din profitul inregistrat in anul 2007. O mare parte din suma alocata investitiilor va fi folosita pentru dezvoltarea regionala a companiei, prin consolidarea filialelor de productie si a reprezentantelor de vanzari.

Peste 52% din profitul realizat in 2006 a fost orientat spre proiectele de investitii din 2007 - tehnologia de turnat garnitura, tehnologia de confectionat tile, tehnologia de infoliere si deschiderea noii filiale de productie de la Brasov.

Electroalfa a inceput anul 2008 cu o noua echipa de conducere reprezentata de Lucretia Codreanu, Director General si Ionel Parpalea, Director General Adjunct. Compania produce echipamente electrice de joasa si medie tensiune, echipamente IT si telecom, constructii metalice si ofera servicii de electro-galvanizare. 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii