Endava a deschis un nou sediu in Pitesti, unde va angaja 100 de oameni in urmatorii trei ani


    


Acesta este cel de-al patrulea centru de dezvoltare pe care compania de servicii IT il are in Romania, iar aproximativ 40% dintre angajatii din acest centru vor fi recrutati prin intermediul programului Endava dedicat absolventilor IT, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.


Compania a ales sa deschida un nou sediu in Pitesti datorita apropierii fata de Bucuresti si a potentialului de dezvoltare al acestui oras, mai ales daca sunt luate in considerare progresul recent si planurile de investitii in infrastructura, precum si potentialul universitatii din Pitesti, care are o oferta bogata in ceea ce priveste studiile tehnice, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Investitiile realizate de Endava in primele 12 luni de la inaugurarea sediului din Pitesti vor depasi 125.000 euro, iar pentru al doilea an de activitate, compania estimeaza investitii similare.

"Planificam sa recrutam aproximativ 50 de persoane pâna la finalul anului 2015 si ne dorim sa construim in Pitesti o echipa solida de cel putin 100 de persoane in urmatorii trei ani", a spus Radu Grosu, Delivery Director in cadrul centrului Endava din Bucuresti, responsabil cu deschiderea noului sediu.

Printre pozitiile pentru care se fac recrutari in prezent se numara: Senior .Net Developer, Automation Tester, Software Tester, Security Test Engineer si Java Developer.

Ca parte din strategia de recrutare a Endava, in 2015, compania va organiza evenimente de tipul Open Day si programe pentru absolventi in Pitesti.

In ceea ce priveste proiectele in care vor fi implicati noii angajatii Endava din Pitesti, acestea vor fi similare celor din Bucuresti, respectiv proiecte de dezvoltare software pentru companii din domeniul financiar, iar principalele tehnologii utilizate vor fi Java si .Net.

In ultimii doi ani, Endava a inregistrat o crestere cu peste 80% a numarului de angajati in Romania si continua sa fie foarte activa in recrutarea de specialisti IT pentru celelalte trei centre de dezvoltare si suport pe plan local, in Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi, unde compania numara peste 1.200 de angajati.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii