Epiesa.ro extinde reteaua de magazine la nivel national


    


Retailerul online de piese si accesorii auto epiesa.ro a anuntat deschiderea a doua noi magazine - unul in Bucuresti si unul in Oradea (primul magazin din afara Capitalei), din care clientii pot ridica orice comanda facuta online sau pot plasa comenzi noi. Retailerul ajunge astfel la cinci magazine si anunta ca va dubla aceasta cifra pana la finalul lui 2017, planificand o investitie de peste 250.000 de euro, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Pentru a fi si mai aproape de clientii nostri, am deschis magazine Epiesa.ro, unde acestia pot interactiona direct cu echipa de consultanti. Feedback-ul primit dupa deschiderea primelor trei puncte din Bucuresti a fost foarte bun, astfel incat, in foarte scurt timp, am decis sa extindem reteaua la nivel national. Am inceput, asadar, cu cel din Oradea, care va fi urmat de cel putin alte cinci magazine in marile orase ale tarii pana la sfarsitul anului”, spune Ionut Catalin Sutu, General Manager Epiesa.ro.

In magazinele deschise de retailer, pe langa ridicarea comenzilor sau plasarea unora noi, clientii pot sa cumpere produse precum uleiuri, filtre, stergatoare, becuri, baterii si alte consumabile care se afla in permanenta in stoc.

Fondat in 2011 de antreprenorul Ionut Catalin sutu, epiesa.ro a inregistrat in cei sase ani de activitate peste 1.000.000 de comenzi iar in 2016 a avut o cifra de afaceri de 10 milioane de euro.

Anul trecut, Epiesa.ro a inceput sa dezvolte o retea proprie de magazine in care clientii pot face comenzi pentru piese noi sau pot ridica comenzile online si pot cumpara uleiuri si accesorii pentru masina.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii