Eturia a investit 100 000 de euro in trip inspection


Suma a fost utilizata de-a lungul primului an de functionare al agentiei de turism, din octombrie anul trecut si pana acum.

Tinand cont ca suntem specializati in vacante tailor made (nred. personalizate) este extrem de important sa cunoastem fiecare destinatie in parte, astfel incat sa putem oferi clientului cele mai bune recomandari in ceea ce priveste activitatile, obiectivele de vizitat, atractiile turistice, hotelurile“, spune Sorin Stoica, General Manager Eturia.

Echipa de specialisti ai agentiei a calatorit in acest an in multe destinatii din America Latina (Peru, Brazilia, Argentina), Asia (Laos, Vietnam, Cambodgia, Malaiezia), Africa (Tanzania, Tunisia) sau Europa (Spania, Olanda, Italia), se arata in comunicatul de presa al companiei.

Dovada ca investitia in inspectarea destinatiilor a fost esentiala pentru dezvoltarea companiei este faptul ca cele mai vandute destinatii din acest an au fost cele vizitate de catre specialistii agentiei.

Costa Rica si Peru isi disputa primul loc, dar la bataie pe podium se mai afla Brazilia, Thailanda, Maldive si Tanzania”, spune Sorin Stoica.

In primul an de functionare, reprezentantii companiei estimeaza ca Eturia va depasi cifra de afaceri de 1 milion de euro.

Agentia de turism a fost infiintata in octombrie 2007 si apartine sotilor Daniela si Sorin Stoica, fostii proprietari ai Grupului Dasimpex, retailer GSM.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii