Eveniment adresat firmelor din domeniul energiei, la Bucuresti


Specialistii din domeniul energiei vor discuta despre impactul recentei legi referitoare la petrol si electricitate pe piata romaneasca.

 

Reprezentati ai firmelor din energie, autoritati publice si consultati se vor  reuni pe 17 octombrie la Hotel Howard Johnson din Capitala pentru a gasi solutii eficiente in cadrul sectorului energetic din Romania, se spune in comunicatul Business-Review, organizatorul evenimentului.

Speakerii din panel vor incerca sa gaseasca modalitati de finantare a sectorului energetic romanesc intr-o perioada de incertitudine in interiorul sistemului bancar.

Printre temele abordate se numara:
• Implementarea legislatiei privind energia regenerabila si transpunerea celui de-al treilea pachet in legea romanesca;
• Legea 123/2012 - implicatiile stocurilor pentru diverse tipuri de proprietate ale companiilor din energie;
• Impactul legii 123/2012 asupra comertului cu energie din Romania;
• Strategia energetica a Romaniei in prezent;
• Solutii pentru discrepanta dintre constructiile de ultima generatie si nivelul de dezvoltare al infrastructura.

Intre speakerii anuntati, sunt: Alexandru Sandulescu, Director General in cadrul Directiei Energie, Petrol si Gaz din Ministerul Economiei; Silvia Vlasceanu, Director General ACUE - Federatia Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie; Lucian Palade, Consultant pe piata de energie electrica; Victor Ionescu, Director General, OPCOM; Otilia Nutu, de la Expert Forum; Razvan Voinea, Director General Adjunct, in cadrul Transelectrica; Adriana Baz, Director General in cadrul Departamentului Cooperare, programe si Comuncare din ANRE.

Moderatorul intalnirii va fi Valeriu Binig, Director/Consultant in cadrul Deloitte Romania.

startups.ro este partener media al evenimentului si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite. Pentru mai multe detalii, trimiteti un e-mail pe adresa redactia[@]startups.ro.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii