Eveniment de fast networking dedicat oamenilor de afaceri


Organizat de Junior Chamber International (JCI) Bucuresti, Business Networking Event (BNE) isi propune sa contribuie la consolidarea networking-ului ca instrument de dezvoltare a unei afaceri.

Evenimentul se afla la cea de-a 16-a editie si va avea loc pe 11 martie, la Hotelul Marriott din Capitala, se arata in comunicatul de presa. Pe parcursul a trei ore, fiecare invitat va avea la dispozitie o serie de discutii fulger cu restul participantilor, pentru a identifica oportunitati de a colabora, a lega parteneriate sau pentru a obtine recomandari.

"BNE este un proiect <dens> si <intens>. Intens pentru ca este ca un maraton intelectual, care iti solicita foarte mult atentia si concentrarea. Si dens pentru ca dupa o singura participare la BNE eu am gasit atat clienti importanti, cat si furnizori de calitate", spune Marius Vetrici, fondator SoftMentor.

Printre participantii la eveniment se numara antreprenori, account manageri, consultanti si freelanceri, in limita a 20 de invitati. Rezervarea unui loc la BNE se poate face aici.

Junior Chamber International este cea mai mare organizatie pentru tinerii lideri si antreprenori din lume, numarand aproximativ 200.000 de membri activi.

In Romania, JCI Bucuresti s-a infiintat in 2002, iar in 2003 au fost deschise filiale la Timisoara, Brasov si Constanta.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii