Eveniment de networking pentru manageri


Organizat de Kingstone Group, evenimentul va avea loc saptamana viitoare, pe 7 aprilie, la Crowne Plaza Hotel, in Bucuresti.

Acesta este primul dintr-o serie de evenimente organizate de companie pe tema networking-ului. Subiectul primului eveniment va fi “Cum sa transformi networking-ul intr-o sursa permanenta de potentiali clienti?”, spune Ciprian Trandafirescu, managerul Kingstone Group.

Intalnirea va incepe la ora 8.30 cu un mic dejun si o prima sesiune de networking. Va urma o prezentare sustinuta de Andrei Popescu, Master Trainer la Dale Carnegie Traning Romania, iar apoi concluziile si a doua sesiune de networking.

Pe parcursul evenimentului, participantii care lucreaza in vanzari, business development sau conduc propria companie au oportunitatea sa identifice si sa discute cu potentiali clienti si parteneri de afaceri. Persoanele care se afla in cautarea unui loc de munca au oportunitatea sa discute cu potentiali angajatori iar reprezentantii departamentelor de resurse umane pot sa identifice candidati pentru proiectele viitoare.

Taxa de participare la eveniment este de 95 de lei plus TVA iar numarul de participanti este limitat la 100 de persoane.

Partenerii evenimentului sunt Dale Carnegie Training, startups.ro si Leaders.ro. Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite aici.


Un mateial startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii