Eveniment dedicat antreprenoriatului in cadrul Zilelor Biz 2010


Ziua antreprenoriatului va fi cea care va deschide cea de-a noua editie a seriei de evenimente Zilele Biz, care va avea loc in perioada 15 - 19 noiembrie, la Hotel Novotel, in Bucuresti.

Organizat de Revista Biz, Zilele Biz 2010 reprezinta un eveniment de cinci zile, fiecare dedicata unuia dintre cele mai active si dinamice domenii de business - Antreprenoriat, Real Estate si Retail, Inovatie, CSR, Media si Marketing, se arata in comunicatul de presa.

Printre vorbitorii care si-au confirmat prezenta la ziua antreprenoriatului, se numara: Adina Vlad Managing Partner, Unlok Market Research; Marius Ghenea, Presedinte FIT Distribution; Cosmin Alexandru, Managing Partner, B&P Brandivia; Alexandru Lapusan CEO & Founding Partner, Zitec; Wargha Enayati, CEO, CMU; Alexandru Ghise, General Manager, Balaur.ro.

Marius Ghenea a declarat pentru organizatorii Zilelor Biz ca, pornind din Romania, orice antreprenor care are in plan sa dezvolte o afacere online, trebuie sa inteleaga foarte bine dimensiunile actuale si limitarile pietei relevante, ca si posibilitatile realiste de crestere ale acestei piete in urmatorii ani. Daca piata locala este prea mica pentru un anumit tip de afacere online, atunci trebuie analizata posibilitatea de a dezvolta regional sau international acea afacere.

El recomanda antreprenorilor care au nevoie de finantare pentru a incepe o afacere, sa faca in primul rand un plan cat mai serios si cat mai realist, deoarece orice investitor le va solicita acest plan, sau macar o proiectie pentru urmatorii ani.

(Citeste aici mai multe despre participarea la ziua dedicata antreprenoriatului.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii