Eveniment dedicat antreprenorilor din domeniul web si mobile, la Bucuresti


Cea de-a sasea editie a NetCamp va avea loc pe 22 noiembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si va cuprinde conferinte, seminarii si dezbateri pe cele mai actuale subiecte din dezvoltarea web si mobile.

 

"Ne plac intotdeauna succesele de rasunet international, insa cel mai adesea gasim inspiratia si motivatia in cei de langa noi. De la aceasta idee am pornit, sa oferim bune practici si exemple palpabile si aplicabile. Vad ca deja romanii nu mai viseaza sa faca un nou Google ori un nou Facebook si se indreapta spre proiecte care rezolva sau raspund unor probleme. Ne bucuram ca avem alaturi de noi companii mari si puternice, care au inteles ca prin educatie si emulatie, comunitatea noastra va creste. Cu ajutorul resurselor lor oferim gratuit acest eveniment", a declarat Cristian Manafu, initiatorul NetCamp.http://www.netcamp.ro

Sub umbrela NetCamp vor avea loc patru micro-evenimente, astfel:

Start Up Now! - un workshop in cadrul caruia participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web, trecand prin toate etapele acestuia si beneficiind de indrumarea unor cunoscuti antreprenori online.

MobileDev - o sesiune care isi propune sa-i reuneasca atat pe actualii dezvoltatori de aplicatii mobile, cat si pe cei interesati sa abordeze teritoriul mobil si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii din domeniu.

WeWorkWeb - o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte din profesionistii comunitatii web locale.

Mobile Demo Zone - zona speciala de expozitie pentru dezvoltatorii de aplicatii mobile, care vor avea oportunitatea sa-si prezinte aplicatiile si sa interactioneze cu alti antreprenori si specialisti in domeniu.

Acei antreprenori care au deja un proiect web ori mobile, fie sunt in stadiul de idee, fie doar tatoneaza teritoriul start-up-urilor tech vor avea acces gratuit la eveniment, pe baza unei invitatii nominale oferite de organizatori sau de parteneri.

startups.ro este partener media al evenimentului si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite.  Pentru mai multe detalii trimiteti un e-mail la adresa: redactia[@]startups.ro.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii