Eveniment dedicat antreprenorilor si managerilor, la Bucuresti


Au inceput inscrierile la Bucuresti Business Days, eveniment care va avea loc in perioada 12 - 13 decembrie, la Hotel Howard Johnson, in Bucuresti.

 

Evenimentul va fi alcatuit din patru conferinte, patru mese rotunde, 24 de workshopuri si o expozitie tematica,  se mentioneaza in comunicatul de presa al ADESCO, organizatorul evenimentului.

La finalul celor doua zile participantii vor avea parte de o prezentare de moda, o  degustare de vinuri, numeroase concursuri si o tombola cu premii valoroase, precum si o lansare de carte.

Potrivit organizatorilor, evenimentul se adreseaza antreprenorilor, managerilor si intregii comunitati de afaceri locale si regionale.  

La editia 2012 avem un format extins de eveniment, cu un focus mai intens pe zona de dezvoltare a abilitatilor manageriale si antreprenoriale, in special prin schimb de experienta si interactiuni intre participanti, speakeri si parteneri si prin crearea unor noi oportunitati de business networking mai inteligente, care sa ajute la crearea unei platforme vii de oportunitati", afirma Laszlo Pacso, coordonatorul evenimentului.

Temele pe care se va pune un accent major sunt: leadership, strategie, dezvoltarea echipei, comunicare, marketing, vanzari, managementul relatiei cu clientii, managementul riscurilor, gestionarea conflictelor, rezolvarea problemelor, luarea decizilor inteligente, strategii de dezvoltare, viziune, planificare financiara, business networking, public speaking, echilibrul intre viata profesionala si viata personala, time management, productivitate crescuta.

Cativa dintre speakerii invitati ai acestei editii sunt : Connie Lankin, Yula Reinshmid, Marius Ghenea,  Amalia Sterescu, Adela Jansen, Silviu Hotaran, Rucsandra Hurezeanu, Ovidiu Sandor, Cristian Nacu, Gabriel Biris, Bogdan Grosu, Adrian Florea, Loránd Soares-Szász, Bogdan Comanescu, Ivan Patzaichin, Teodor Frolu, Bogdan Comanescu, Voicu Oprean, Andy Szekely, Florentin Banu, Mihai Stanescu,  Mihaela Perianu, Madalina Uceanu, Eusebiu Burcas, si multi altii.

Evenimentul de la Bucuresti incheie suita de evenimente Business Days de anul acesta, fiind precedata de alte trei editii desfasurate in Timisoara (martie 2012), Cluj-Napoca (iunie 2012) si Iasi (octombrie 2012).

"Facem practic o analiza comparativa a celor patru regiuni pe care le-am strabatut in acest an, incercand sa identificam similitudinile si diferentele intre abordarile manageriale si antreprenoriale specifice fiecarei regiuni, pentru a gasi acele ingrediente care ar trebui sa formeze ADN-ul unui antreprenor si manager roman de succes", mai spune Laszlo Pacso.

startups.ro este partener media al evenimentului si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite. Pentru mai multe detalii trimiteti un e-mail la adresa redactia [@]startups.ro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii