Eveniment dedicat comertului electronic


Subiecte importante legate de  comertul electronic din Romania vor fi dezbatute pe parcursul a doua zile in cadrul Conferintelor Nationale de E-Commerce.


Evenimentul, aflat la prima editie, se va desfasura  pe 8 si 9 Mai, 2012, la Crystal Palace Ballrooms, in Bucuresti, se anunta intr-un comunicat al Galei Premiilor e-Commerce, organizatorul evenimentului.

La eveniment vor fi prezenti 30 de speakeri romani si internationali, pentru a dezbate cele mai importante subiecte despre comertul electronic, in cadrul meselor rotunde si keynote speeches.

In prima zi a Conferintei, printre temele de pe agenda vor fi:

Radiografia e-commerce in Romania - studiu de piata  -  Daniel Enescu, Daedalus Millward Brown: penetrarea comertului electronic pe categorii de varste; factorii de decizie pro si contra comert online din prisma consumatorilor; cat de importanta este sau nu increderea intr-un brand; care sunt canalele care aduc consumatorii in magazinele online; care este gradul de satisfactie al consumatorilor vis-a-vis de magazinele online, pe tipul de produse comercializate.

Piata de comert online - statistici, evolutie, probleme, trend-uri. Dezbatere publica (panel):  Invitati: Catalin Cretu (VISA Europe), Gabriel Ghita (MasterCard Europe), Marin Mitroi (RomCard), Dan Bulucea (Google Romania), Cristian Herghelegiu (PayU).

Google's view on E-Commerce - Jerzy Warchalowski, Google Polonia: misiunea si strategia Google; tablou privind comertul electronic la nivel global si in Polonia; strategia privind comertul electronic a Google; cateva exemple de campanii creative in e-commerce. 

Ascensiunea site-urilor de anunturi in Europa Centrala si de Est -  Sorin Manica, Allegro Group.

Trei mituri false in comertul electronic -  Robert Anghel, Orange Romania: cum poti folosi baza de clienti si traficul actual pentru a creste numarul de comenzi si valoarea vanzarilor; cum abordezi clientii potentiali si cum ii loializezi pe cei existenti.

Cum sa vinzi online barbatilor - Mugur Frunzetti, Floria.ro: Barbati versus femei - 2 abordari diferite? Putem vorbi despre un mod specific in care vindem online barbatilor? Oare este mai important sexul sau motivatia de achizitie? Vindem la fel barbatilor care cumpara IT&C si celor care cumpara flori?

Sa vorbim despre femei  - Gabriela Chesaru, Buburuza.ro: elemente de design, forma si culoare; Comportamente – Femeile vor mereu alceva, Si luna de pe cer; De ce isi cumpara femeile pantofi?

Social Media si Comertul Electronic - Cristian China Birta (Chinezu): vanzarile directe versus social media; cum poate social media sa ajute magazinele online; de ce trebuie sa te feresti in social media.

A doua zi a evenimentului este structurata in doua module, astfel:
- Opt workshop-uri desfasurate in paralel

- E-Commerce Zone (modul de intalniri de business one-to-one intre participanti si furnizorii de servicii si solutii de comert electronic).

Workshop-urile si trainerii sunt:
"Google Analytics si Optimizarea Conversiilor" (Liviu Taloi, SiteAudit)
"Usability si Customer Journey" (Andrei Radu, GpeC)
"SEO - tips and tricks" (Gary R. Beal, Vanguard Online Media)
"Cum sa vinzi mai mult online" (Sorin Manica, Allegro Group)
"Social Media" (Ionut Oprea, FaceBrands)
"E-Mail Marketing" (Mihai Secasiu, WomSend)
"Marketing Afiliat" (Dorin Boerescu, 2Parale)
"Optimizarea campaniilor Google AdWords" (Cristian Ignat - 2Parale & Ionut Munteanu - WebDigital)

Dupa amiaza zilei de 9 Mai este rezervata E-Commerce Zone, in care participantii se pot intalni cu furnizorii de servicii e-commerce si consultantii de specialitate: AvantiCart, Content Speed, Magedoo Interactive, ShopMania Biz, SilkWeb, Extended, XCommerce, Inotec, Liviu Taloi (SiteAudit), Mihai Ghita (SiteLab), Bogdan Manolea (Legi-Internet.ro), Gary R. Beal (Head of Search, Vanguard Online Media), Krumel, Olivian Breda, 2Parale, FaceBrands, Blogal Initiative, WomSend, ATIP Design, Zumzi.

startups.ro este partener media al Galei Premiilor eCommerce 2012 si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite la acest eveniment. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii