Eveniment dedicat femeilor din tehnologie, aflat la prima editie, la Bucuresti


Girls in Tech Romania, organizatia ce isi propune sa dezvolte o comunitate a femeilor care profeseaza in domeniul tehnologiei, se lanseaza pe 6 noiembrie, la The Ark, in Bucuresti.

 

"Girls in Tech Romania si-a propus sa ofere femeilor vizibilitate si oportunitatea de a face cunoscute realizarile lor inovatoare si antreprenoriale. De asemenea, organizatia va motiva tinerele eleve de liceu si studente sa aleaga o cariera in tehnologie”, se spune in comunicatul de presa al Akcees.

Potrivit organizatorilor, initiativa este unica in Europa de Est, Bucurestiul fiind cel de al treilea oras european care se va alatura retelei globale de peste 8.500 de membri.

Participarea la eveniment este gratuita si se realizeaza prin completarea formularului de inscriere disponibil online.

"Capitolul romanesc al Girls in Tech se va scrie ca urmare a dorintei noastre de a crea si de a sustine o organizatie centrata pe colaborarea dintre femeile din tehnologie si promovarea succesului de care se bucura acestea. Suntem onorate ca Romania devine astfel parte a unei retele globale de peste 8.500 de membri si ca putem incuraja si sustine tinerele sa aleaga o cariera in acest domeniu”, a declarat Catalina Rusu, Co-Fondator Girls in Tech Romania.

Invitata speciala a evenimentului este Irina Anghel, Secretar General al South Eastern European Private Equity and Venture Capital Association (SEEPEA), Presedinte al Clubului Harvard din Romania si Moldova si una dintre cele mai influente 100 de femei in tehnologie din Europa, potrivit clasamentului realizat de Girls in Tech UK. Irina va vorbi despre motivatia care a stat la baza deciziei de a-si dezvolta o cariera in domeniu si va evidentia avantajele si dezavantajele unei astfel de alegeri.

Dezbaterea va continua in cadrul unui panel din care vor face parte Raylene Yung (Engineering Manager Facebook), Jessica Gronski (Software Engineer Facebook), Raluca Georgescu (Country Manager Allegro Group, Fondator Raluk.ro si Co-Fondator How to Web), Adelina Peltea (blogger si antreprenor) si Maria Constantinescu (Fondator SlickFlick). Panelul va fi moderat de Irina Scarlat (Co-Fondator Akcees si Prove PR).


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii