Eveniment dedicat intreprinderilor sociale, la Bucuresti


Cei care gasesc solutii sustenabile la problemele sociale critice, cu ajutorul instrumentelor de afaceri, vor fi scosi in lumina reflectoarelor la Ziua Intreprinderilor Sociale.

 

Evenimentul este organizat de NESsT Romania si va avea loc miercuri, 7 noiembrie 2012, la Hotel Novotel din Bucuresti, se anunta intr-un comunicat de presa.

Potrivit organizatorilor, sunt asteptati sa participe reprezentanti ai intreprinderilor sociale si ai organizatiilor non-guvernamentale, oameni de afaceri si decidenti in domeniul politicilor publice.

"Este vorba de oameni curajosi, sufletisti cu spirit antreprenorial, hotarati sa construiasca intreprinderi sociale de succes, chiar daca mediul economic actual este dificil”, declara Romeo Vasilache, Program Director, Entrepreneurship and Program Investments in cadrul Romanian-American Foundation (RAF), partenerul strategic al NESsT Romania.

Fundatia NESsT,  in colaborare cu RAF, faciliteaza dezvoltarea initiativelor antreprenoriale prin intermediul cursurilor de training, consultanta, mentorat si acces la capital.

Programul va cuprinde si un Targ al Intreprinderilor Sociale, precum si festivitatea de premiere a organizatiilor castigatoare in Competitia intreprinderilor Sociale 2011 - 2012.

Din agenda evenimentului mai fac parte o serie de prezentari pe subiecte de prim interes in domeniu, precum rolul fondurilor europene in dezvoltarea intreprinderilor sociale, dar si discutii despre surse alternative de finantare, precum investitiile sociale si finantarea prin imprumuturi. 

Cei interesati sa participe la eveniment se pot inregistra online, pana la data de 1 noiembrie.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii