Eveniment dedicat oamenilor de afaceri din Timisoara


Peste 500 de antreprenori si manageri din toata tara se vor intruni la Timisoara in perioada 28 - 29 martie 2012, in cadrul evenimentului Timisoara Business Days.

 

Aflat la cea de-a sasea editie, Timisoara Business Days se va derula pe parcursul a doua zile si va cuprinde:
- cinci conferinte (patru conferinte standard si o conferinta tematica speciala, dedicata managerilor de HR)
- 16 workshop-uri
- trei sesiuni de business networking: o sesiune organizata de micro-intalniri a cate trei minute intre 50 de oameni, o sesiune de networking de tip open, dupa modelul BNI, si o sesiune de networking B2B cu o componenta internationala (matchmaking business-to-business)

Daca anul 2011 a fost anul in care am extins proiectul Business Days la nivel national, in anul 2012 vom continua sa ducem evenimentul si catre alte centre regionale, pentru a asigura o acoperire cat mai buna la nivel national cu evenimentul si pentru a ajuta mediul antreprenorial din intreaga tara. In plus, in anul 2012, vom extinde aria de influenta si catre tarile vecine, in special cu scopul de a facilita interactiunea dintre firme si pentru a incuraja spiritul de asociere ca un mod eficient de a face fata provocarilor vremurilor pe care le traversam”, a declarat intr-un comunicat Laszlo Pacso, organizatorul evenimentului.

Temele abordate in cadrul celor cinci conferinte se vor axa pe proiecte de succes, povesti motivationale si idei inspirationale.  Scopul acestor intalniri este de a oferi antreprenorilor si managerilor din companii o viziune ampla si reala a tendintelor din business.

In cadrul workshop-urilor, participantii vor avea posibilitatea sa-si dezvolte abilitatile manageriale si antreprenoriale, prin studii de caz si ateliere de lucru interactive.

Scopul sesiunilor de networking este de a dezvolta spiritul si cultura de business networking in randul oamenilor de afaceri, oferind numeroase oportunitati de interactiune intre cei prezenti.

Crearea unei platforme de oportunitati de business networking pentru mediul de afaceri ramane si in anul 2012 principalul scop al evenimentelor Business Days”, a mai adaugat Laszlo Pacso.

startups.ro este partener media al evenimentului Timisoara Business Days si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite la acest eveniment. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii