Eveniment despre afaceri profitabile in domeniul energiei regenerabile


Discutiile legate de proiecte ”verzi” vor avea loc la forumul ”Focus pe Energie regenerabila”, pe 25 aprilie la Hotel Howard Johnson, in Bucuresti.

 

Cum valorificam sursele de energie regenerabile pentru a dezvolta un proiect verde profitabil?”, este una dintre principalele intrebari ridicate in cadrul forumului, se anunta intr-un comunicat al Business Review, organizatorul evenimentului. 

Conform organizatorilor, alte subiecte de discutie vor fi:
- care sunt punctele  de interes ale investitorilor in anul 2012?
- se vor indrepta investitorii catre energie solara sau catre cea eoliana?
- sunt instalatiile hidro mici o sursa neexploatata?

Pentru al treilea an consecutiv, “jucatori” importanti din industria energiei regenerabile  se intalnesc pentru a discuta despre avantajele si dezavantajele dezvoltarii unui proiect verde in Romania.

Printre expertii in domeniu care vor sustine discursuri sunt: Marian Cernat, Director adjunct, Dispecerul Energetic National, Transelectrica – Romania Transelectrica; Silvia Vlasceanu, General Manager, ACUE; Adrian Borotea, Director afaceri corporatiste, CEZ; Carmencita Constantin, Director Divizia Energie&Mediu, Institutul de Studii si Proiectari Energetice; Ioana Gheorghiade, Director Finantare Proiecte, BCR; Valeriu Binig, director pentru programe de energie, Deloitte Consultanta; Cosmin Stavaru, Partener, Bulboaca&Asociatii; Ionel David, manager public affairs, Asociatia Romana pentru Energie Eoliana; Nicolae Olariu, Presedinte, SUN E; Gabriel Mihai, Director Corporate, Unicredit Leasing.

startups.ro este partener media al evenimentului si ofera o reducere de 15% din taxa de participare. Pentru a beneficia de aceasta reducere, introduceti, alaturi de datele de contact, textul “startups” in box-ul de discount din pagina de inregistrare a evenimentului.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii