Eveniment despre finantari, investitii si management de proiect, la Bucuresti


Conferinta Finantare.ro, organizata de Arhipelago, va avea loc pe 4 octombrie la Hotel Ramada Majestic din Capitala.

 

Potrivit organizatorilor, evenimentul ofera sansa de a interactiona direct cu expertii pentru a dezbate cele mai importante notiuni, probleme si tendinte in domenii cheie pentru initierea si dezvoltarea afacerilor - finantari, investitii si management de proiect.

Conferinta este structurata pe patru dezbateri principale, in care publicul va avea un rol activ prin adresarea intrebarilor catre speakeri, precum si prin expunerea opiniilor:

1. Finantarea Europeana: Care sunt perspectivele fondurilor europene in perioada 2014 - 2020? (noi directii de actiune, dezvoltare rurala, cercetare, cresterea competitivitatii, mecanismele de stabilire a prioritatilor, mediu, energii, start-up, inovare, tehnologii noi);

2. Investitii: Pentru ce proiecte si afaceri este recomandata finantarea din surse private?(business angels in Romania, fonduri de investitii active, posibilitati de accesare a creditelor bancare, cofinantarea proiectelor initiate cu fonduri europene, autofinantarea, avantajele finantarilor din surse private);

3. Implementare: Care sunt principalele tipuri de provocari in  implementarea proiectelor cu finantare europeana? (bune practici in planificare si implementare, impactul proiectelor, cotele de prefinantare, decontarile intermediare si finale, consultanta in managementul proiectelor si achizitii publice, provocarile de cash-flow, sustenabilitatea proiectelor);

4. Managementul proiectelor: Au nevoie companiile de un birou de managementul proiectelor (PM Office)? (avantajele si dezavantajele PMO, cultura organizationala, organizatia bazata pe proiecte, specificul PMO in organizatiile mici, gestiunea portofoliului de proiecte, resurse umane specializate).

Printre speakerii prezenti vor fi: Constanta Bodea - Presedinte al Asociatiei Project Management Romania; Simona Bonghez - Consultant si trainer in Managementul Proiectelor; Marius Bostan - Senior Partner al VMB Partners SA;  Radu Merica - Presedintele Camerei de Comert Romano-Germane; Melania Coman - Consultant si manager pentru proiecte finantate din fonduri europene; Daniel Cosnita - Presedinte al Asociatiei Clusterelor din Romania; Mircea Mihai - Fondator al EXELO, partenerul Global Knowledge in Romania; Radu Onofrei - Presedinte si membru fondator al Asociatiei Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene.


startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii