Eveniment despre investitiile in agricultura


Conferinta "Focus pe Agricultura", organizata de Business Review, va avea loc pe 23 mai, la Ramada Plaza, in Bucuresti.


Evenimentul va aduce aduce laolalta investitori, antreprenori si autoritati locale, pentru a discuta despre oportunitatile de investitii in agricultura din Romania, se anunta in comunicatul organizatorilor.

"Dupa doi ani profitabili, agricultura locala a atras din ce in ce mai mult atentia investitorilor si antreprenorilor care vad un potential de mare profit in anumite sectoare din agricultura", spun organizatorii evenimentului.

In cadrul conferintei, participantii vor incerca sa raspunda la o serie de intrebari legate de contextul agricol actual: Ce presupun investitiile in agricultura din Romania? Care sunt riscurile? Care sunt sursele de finantare si co-finantare in agricultura? Care sunt modalitatile de asigurare si reasigurare?

Alte teme dezbatute:
• Noua Politica Agricola Comuna (PAC 2014 - 2020) si implicatiile pentru Romania;
• Modalitati de absorbtie a fondurilor europene pentru sectorul agricol;
• Problemele referitoare la siguranta alimentara;
• Pretul de transfer in agricultura si problemele legate de taxe;

Valoarea adaugata a productiei agricole si impactul asupra industriei alimentare.

"Riscul de faliment nu este mai mare decat in alte sectoare economice. Totusi, succesul in agricultura ar putea fi mult mai vizibil", sustine Camelia Sucu, proprietar al Pietei Gros din Capitala, unul dintre speakerii evenimentului.

Alti speakeri vor fi: Achim Irimescu - Secretar de Stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale; Valeriu Tabara - membru al Comisiei pentru Agricultura, Paduri, Industrie Alimentara si Servicii Specifice din Camera Deputatilor; Raluca Daminescu - Director al Departamentului de Metodologie, Monitorizare si Relatii Institutionale, APIA; Liviu Rusu - Director in cadrul ANSVSA; Nicolae Hristea - Presedinte al AgroBiotechRom etc.

startups.ro sustine evenimentul in calitate de partener media.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii