Eveniment pentru antreprenori, realizat de antreprenori


“Bursa Solutiilor pentru Antreprenori” este al doilea eveniment organizat de Arka Nouova si va avea loc saptamana viitoare, pe 19 mai.

Evenimentul se va desfasura intre orele 14.30 - 17.30, in sala de conferinte Berlioz a hotelului Ibis Gara de Nord din Bucuresti, informeaza organizatia.

Participantii vor primi informatii legate de modul in care un antreprenor poate sa isi dinamizeze afacerea, focusandu-se doar pe viziunea strategica si cum poate sa faca acest lucru in conditiile in care rutina zilnica ii fura cel putin 50% din timp.

Un alt subiect va fi legat de explicarea pe intelesul tuturor antreprenorilor a cifrelor care tin de un business. Miniworkshop-ul “Planul de afaceri din perspectiva antreprenoriala, manageriala si bancara” are rolul de a explora modul in care admnistrarea cash-flow-ului este esentiala in calitatea deciziilor de zi cu zi si in cele strategice.

La eveniment vor vorbi: Vlad Stan, Dragos Manac, Elena Tutunaru, Anda Racsa si Roxana Dinulescu.

Taxa de participare la eveniment este de 150 de lei (cu TVA inclus). Inregistrarea poate fi facuta aici.

Arka Nuova ii ajuta pe cei care se simt prizonierii propriului business si care doresc sa schimbe abordarea afacerii prezente. Organizatia se adreseaza si antreprenorilor cu potential, a caror afacere se afla in stadiul de idee sau start-up si doresc sa transforme visul personal in afacere.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii