Eveniment pentru firmele din industria online si mobile


Expo-conferinta "Internet&Mobile World", dedicata industriei de online&mobility, va avea loc in perioada 19 - 21 septembrie, la Bucuresti.

 

Evenimentul se adreseaza managerilor care vor sa-si dezvolte business-ul prin prezenta online, indiferent de industria in care activeaza, se anunta intr-un comunicat de presa.

Vor fi prezenti 75 de expozanti pentru a propune solutii de digital marketing, social media, web 2.0, content management, connectivity, hosting&infrastructure, online security, eCommerce, mobile apps, web design&development. 

Pe parcursul celor trei zile expozitionale vor participa 30 de speakeri internationali si locali care vor prezenta cele mai recente tendinte din domenii precum digital marketing, social media, online security, e-services&e-government.

Trei sali de conferinta vor gazdui seminarii si dezbateri in cadrul carora vor fi detaliate studii de caz, campanii, solutii inspirationale aplicate, cu abordari eficiente, pentru companii.

La eveniment vor fi participa reprezentanti ai Facebook, care si-au programat un seminar exclusivist pe teme aplicate de business, conceput si dedicat pentru marketing manageri. De asemenea, membri Google Londra vor sustine o sesiune cu insight-uri pentru reprezentantii mediului de business.

Agentii digitale care activeaza la nivel mondial si-au confirmat prezenta, printre acestea numarandu-se: R/GA London - selectata agentia anului la Cannes Lions si "Mobile Agency of the Year" la OMMA New York si Dentsu - originala din Tokyo, care va fi reprezentata prin liderul agentiei de digital, Dentsu Mobius din Singapore.

Conform estimarilor organizatorilor, la prima editie a Internet&Mobile World sunt asteptati peste 3.000 de vizitatori - 2.700 de reprezentanti din mediul de business si 300 de dezvoltatori de aplicatii de online si mobile.

Accesul se face pe baza de preinregistrare, iar biletele pot fi procurate online in perioada 19 iulie - 21 septembrie.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii