Eveniment regional despre online si strategii de marketing prin social media


Cea de-a patra editie a Social Media Summit aduce impreuna bloggeri de top cu oameni din comunitatea regionala de business si specialisti online din Sibiu.

Evenimentul este organizat de revista Biz in data de 11 mai, la Hotel Continental, in Sibiu, se arata in comunicatul de presa.

Pe langa conferintele principale, la aceasta editie a Social Media Summit se va organiza un proiect in premiera in Romania - o campanie social media in direct.

Campania va fi lansata la eveniment (cu participarea bloggerilor si tuturor celor din audienta) si va oferi sansa unui brand mare de a beneficia de acest buzz, precum si de ideile generate de circa 150 de bloggeri, consultanti si specialisti online.

Printre cei care fac parte din panelul de invitati ai summit-ului se numara Vali Petcu (zoso.ro), Cristian China-Birta (chinezu.eu), Cristian Dorombach (piticu.eu), Bobby Voicu (Intact Interactive). Dintre reprezentantii companiilor, au confirmat prezenta la eveniment: Mihaela Nicola - CEO, The Group; Daniel Pana - Director Marketing, BCR; Ciprian Stavar - Trainer, Market Minds; Georgiana Gheorghe - Corporate Communication Manger, Danone.

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii