Excelez, eveniment educational dedicat dezvoltarii personale si profesionale


Organizat de Excelez in parteneriat cu Fundatia Post-Privatizare (FPP), evenimentul va avea loc in zilele de 14 si 15 mai, la Hotel Intercontinental din Bucuresti.

Evenimentul Excelez se adreseaza unui public larg, format atat din studenti sau tineri profesionisti, proaspat absolventi de studii superioare, cat si din cei cu o experienta mai mare de cinci ani, in pozitii de middle si top management, interesati de tot ce inseamna dezvoltare continua, performanta, schimbare, precum si antreprenoriat, se arata in comunicatul de presa.

Agenda cuprinde circa 20 de fun-shop-uri si workshop-uri care vor aborda teme precum: Public Speaking; Iesirea din anonimat - Leadership; Inteligenta financiara; Smart Investments; Proactivitate in dezvoltare personala; Calea spre potentialul tau maxim; Povesti de succes cu oameni de succes.

Printre invitati se numara: Vlad Stan (Seedmoney), Rodica Obancea (successcoaching.ro), Dragos Nicolaescu (Visionary Business Consultants), Elena Marineci (Life after work), Dragos Roua (Mirabilis Media NZ), Péter Barta (Fundatia Post-Privatizare), Ana Maria Andronic (Biris&Goran), Ionut Ciurea (Empower.ro).

Tot in cadrul evenimentului vor exista zone dedicate, dupa cum urmeaza: Expo Area (oferte de cursuri si programe pentru dezvoltare profesionala si personala in 2011), Book Corner (spatiu pentru lectura), zona dedicata Coaching-ului (unde vor avea loc sesiuni individuale de consiliere profesionala si personala) si Career Corner (consultanta pentru cariera).

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii