Expozitie pentru servicii de software B2B


Expozitia de software Binary 2012, organizata de ARIES, va avea loc in perioada 7 - 9 noiembrie, la Biblioteca Nationala a Romaniei din Bucuresti.


Organizatorii si-au propus sa atraga drept vizitatori oameni de afaceri din toate domeniile care sa isi aleaga solutii si servicii de software pentru eficientizarea si modernizarea activitatii lor.

Expozantii si firmele ce sustin prezentari de servicii software in conferinte vor beneficia gratuit de serviciul de intalniri prestabilite B2B Matchmaking de cate 30 minute, cu vizitatori de business din toate domeniile, prin inscriere pe site. Investitia minima pentru un stand de 6 mp este de 580 euro", spune Alexandru Borcea, Presedinte ARIES.

Pana acum, printre firmele deja inscrise cu stand expozitie se afla: AROBS Transilvania Software, Zitec, PRODINF Software HyperTalk Systems, ATTOSOFT, SoftMagazin, Borg Design, Dream Media Star, QBIS, Sage/Deveho, C Solution, Netopia Mobilpay, APT Resources, Aptus Software, Archibus Solution Center Romania, iar printre firmele ce vor sustine prezentari si conferinte vor fi: Sage/Deveho, QBIS, Zitec, QBS, Avantera, BitSoftware si APT Resources.

Participarea vizitatorilor este gratuita si se face pe baza de inscriere online.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii