F64 estimeaza afaceri de 17,5 milioane de euro, in 2012


Cifra de afaceri a retailer-ului de produse foto-video s-ar mari cu 25% fata de acest an, cresterea fiind data de deschiderea unuia dintre cele mai mari magazine foto din sud-estul Europei.

 

Reprezentantii companiei estimeaza ca in acest an vor avea venituri cu 23% mai mari fata de anul trecut, ajungand la 14 milioane de euro, se arata in comunicatul de presa. Aprecierea se bazeaza pe evolutia veniturilor din primele sase luni ale acestui an.

Din 11 octombrie, F64 si-a deschis al treilea magazin (unul din cele mai mari magazine foto din sud-estul Europei), in zona Unirii din centrul Bucurestiului.

Magazinul are un spatiu comercial de 1.300 mp, expunand aproximativ 5.000 de produse. Spatiul este impartit in trei zone de interes: studio foto, spatiu expozitional, spatiu pentru cursuri si loc de relaxare (acvariu, biblioteca foto, spatiu creativ si un loc de joaca pentru copii).

"Vom expune in magazin produse de la 100 de branduri", a spus Marian Alecsiu, managerul general al F64.

Conform estimarilor facute de reprezentantii companiei, magazinul va avea in jur de 10.000 de clienti, lunar.

Pe langa acest magazin, F64 mai are doua unitati in Capitala, in zona Vigilentei si in zona Bucovina, in acesta din urma organizandu-se si cursuri de specialitate si diverse campanii de marketing.

De asemenea, compania are un magazin online si este administrator al magazinului Nikon din Romania, situat in Baneasa. 

Conform datelor GfK, piata foto din Romania a valorat 20 de milioane de euro in primul semestru din acest an, F64 avand o cota de 29% din aceasta, potrivit rapoartelor de vanzari. 

In prezent, compania are 92 angajati, intentionand sa mai faca angajari.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii