Field Challenge te invata cum sa transformi implicarea in societate intr-o afacere sociala sustenabila


Proiectul este organizat de roPot, in parteneriat cu Future Considerations si cu sustinerea Fundatiei PACT. Prima editie a Field Challenge in Romania va avea loc in perioada 3 - 6 martie, in localitatea Dorobantu din judetul Calarasi.

Implementat deja de Future Considerations in alte tari, Field Challenge urmareste in primul rand gasirea unei solutii viabile si sustenabile pentru problemele comunitatii in care se desfasoara, oferind in acelasi timp un spatiu potrivit de invatare si perfectionare a abilitatilor manageriale si de planificare strategica in context personal si profesional, se arata in comunicatul de presa.

"Este un proces pe care l-am vazut generand rezultate extraordinare in oameni. Mai mult decat atat, Field Challenge are un fel de a influenta oamenii catre a incepe, continua sau creste idei geniale menite a genera un impact pozitiv intr-un mod sustenabil si viabil comercial”, spune Gabriela Albescu, Head Coach Field Challenge si senior consultant la Future Considerations.

Editia pilot a Field Challenge in Romania va incerca sa raspunda problemelor din satul Dorobantu prin gasirea surselor de energie termica accesibile intregii comunitati.

"Nu conteaza tipul de organizatie din care faci parte sau daca esti pe cont propriu. Tot ce ai nevoie este sa vrei sa fii un leader diferit care produce rezultate noi, sustenabile si cu impact considerabil", mai spune Gabriela Albescu.

Echipa din spatele Field Challenge va fi formata din urmatorii facilitatori: Gabriela Albescu, senior consultant la Future Considerations - expert in design-ul si livrarea de programe de dezvoltare comunitara; Ana Karakusevic, coach, facilitator si consultant in leadership, diversitate si comunicare - specialist in design-ul de procese de invatare sociale, informale si "technology-enabled"; Jarda Dokoupil, facilitator si designer de programe de invatare - expert in leadership si schimbare sociala; Alexandra Pode, partener roPot, facilitator si designer de procese de invatare - preocupata de echilibrul dintre obiectivele tangibile din business, impactul social si o cultura organizationala sanatoasa.

(Citeste aici mai multe despre participarea la evenimentul din martie.)


Nu exista comentarii