Finantare pentru incurajarea activitatilor economice si turistice in mediul rural


Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a anuntat deschiderea sesiunii pentru depunerea proiectelor in cadrul Masurii 312 - ”Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-intreprinderi” si a Masurii 313 - “Incurajarea activitatilor turistice”, in perioada 16 noiembrie - 11 decembrie 2009.

Suma alocata pentru finantarea proiectelor care pot fi depuse in aceasta sesiune este de 47.928.710 euro pentru Masura 312  si de 83.114.820,45 euro pentru Masura 313, se arata in comunicatul de presa.

Sprijinul nerambursabil acordat in cadrul acestor masuri de investitii este de maxim 200.000 de euro pentru un proiect. Cofinantarea nerambursabila a proiectelor de investitii se poate face in cuantum de pana la 70% pentru activitatile antreprenoriale ale micro-intreprinderilor si poate fi  cuprinsa intre 50% si 100% pentru cele din domeniul turismului rural.

Cererile de finantare pentru proiectele de investitii se depun la sediile Oficiilor Judetene ale APDRP pe raza carora se realizeaza investitia. Termenul limita pentru depunerea proiectelor in cadrul acestei sesiuni este vineri, 11 decembrie, ora 12:00.

Pentru a fi selectat spre finantare, proiectul trebuie sa acumuleze puncte, conform criteriilor de selectie mentionate in Ghidul Solicitantului. Procedura de selectie si documentele de informare pentru depunerea proiectelor sunt afisate pe pagina oficiala de internet a APDRP sau pot fi obtinute gratuit de la sediile APDRP din fiecare regiune, judet, cat si din Bucuresti.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii