Finantari in valoare totala de 150.000 euro oferite de OMV Petrom in competitia de proiecte ”Idei din Tara lui Andrei”


    


Aflat la a cincea editie, programul ofera granturi in valoare totala de 150.000 de euro si se adreseaza persoanelor fizice, organizatiilor nonguvernamentale, institutiilor de invatamant si altor institutii publice din orice localitate din Romania, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Cei interesati se pot inscrie in competitie pana pe 17 noiembrie, pe taraluiandrei.ro, la sectiunea Idei din Tara lui Andrei. Proiectele castigatoare pot primi finantare de pana la 5.000 de euro sau 15.000 de euro.

Pana in prezent, prin intermediul competitiei, OMV Petrom a oferit finantari in valoare totala de 550.000 de euro pentru peste 60 de proiecte.

Anul acesta in competitie vor fi acceptate ideile care vizeaza urmatoarele doua domenii:
• educatie profesionala - proiecte care contribuie la dezvoltarea educatiei profesionale si tehnologice din Romania, imbunatatesc actul educational, imbogatesc baza materiala si incurajeaza dezvoltarea competentelor elevilor si profesorilor;
• mediu - proiecte care promoveaza un comportament cumpatat, prin folosirea in mod responsabil a resurselor naturale si a inovatiei pentru protectia si valorizarea mediului inconjurator (inclusiv activitati de ecologizare si extindere a spatiilor verzi).

Proiectele inscrise in editia din 2016 a competitiei vor trece prin doua etape de evaluare:
• votul public se va desfasura in perioada 23 noiembrie - 1 decembrie 2016 si va reprezenta 30% din punctajul final;
• evaluarea juriului va avea loc intre 23 noiembrie 2016 - 6 decembrie 2016 si va reprezenta 70% din totalul punctajului.

Castigatorii vor fi anuntati pe 7 decembrie 2016.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii