Firmele mici si medii pot subinchiria birouri in nordul Bucurestiului


First Office subinchiriaza 75% (3.750 mp) din a treia cladire din Victoria Business Park, amplasata in nordul Capitalei.

Oferta se adreseaza firmelor cu un numar mediu de angajati (intre doua si zece persoane), care au nevoie sa se mute imediat, potrivit Haricleei Spaler, directorul general al First Office.

Spatiul dispune de mobilier si servicii IT. Firmele chirias vor avea acelasi secretariat, mai multe zone comune decat se obisnuieste intr-o cladire de birouri (bucatarie, spatii administrative) si vor folosi in comun o parte dintre solutiile IT. Perioada pe care se pot semna contractele incepe de la o zi si ajunge pana la cativa ani.

Pentru inchirierea unui spatiu timp de o zi se plateste in jur de 100 euro/angajat. Dar pe termen mai lung, chiria este intre 500 de euro si 600 de euro/luna/angajat, la care se adauga inchirierea locului de parcare si taxa pentru activitati adiacente (inchirierea salii de conferinte, imprimarea unor documente si alte activitati).

First Office a inchiriat spatiul din Victoria Business Park pe o perioada de sapte ani, incepand cu 2007 si pana in 2014, cu posibilitatea de prelungire. Pentru a putea sa subinchirieze birourile, First Office a avut nevoie de acordul proprietarului.

Amenajarea spatiului a necesitat o investitie in design, mobilier si solutii IT in valoare de 1,4 milioane de euro din partea First Office.

In prezent, avem ocupata circa 80% din suprafata si nu vrem sa ajungem la mai mult de 95%, pentru a putea sa le oferim oricand spatii clientilor”, mai spune  Haricleea Spaler.

Anul acesta, compania intentioneaza sa mai investesca 0,25 milioane de euro pentru amenajarea unor birouri in cladiri din centrul Bucurestiului. Cifra de afaceri a companiei pentru acest an este estimata la 2 milioane de euro.

In urmatorii cinci ani, First Office intentioneaza sa investeasca 10 milioane de euro in amenajarea unor noi spatii de birouri, pe care sa le subinchirieze, in cladirile de birouri din marile capitale din Europa Centrala si de Est (Praga, Varsovia, Kiev, Zagreb si Sofia). Zonele vizate sunt cele centrale, in Bucuresti compania fiind interesata de zona dintre Piata Unirii si nordul orasului. 


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii