FlorideLux.ro se extinde in franciza in orasele cu minim 50.000 de locuitori


Reprezentantii companiei estimeaza ca, in urmatorii trei ani, 15% - 20% din venituri vor fi realizate prin francizare, urmand sa deschida 47 de unitati prin acest sistem.


Costul preluarii unei francize FlorideLux.ro ar urma sa fie intre 50.000 de euro si 55.000 de euro, la care se adauga taxa anuala de marketing de 3% si redeventa anuala de 6% din cifra de afaceri, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro, spune ca investitia initiala poate fi recuperata in 8 luni - 18 luni, in functie de strategia realizata impreuna cu francizatul.

Pe termen scurt si mediu, o franciza FlorideLux.ro poate genera afaceri de aproximativ 150.000 de euro pe an, ajungand pana la 300.000 de euro, in orasele mari.

Franciza se adreseaza persoanelor fizice sau juridice cu experienta in acest domeniu sau in marketing si vanzari. In fiecare oras in care compania urmeaza sa se extinda se va acorda o singura franciza.

Compania nu impune achizitionarea materiei prime de la aceasta in primii ani de activitate, insa incepand cu cel de-al treilea an, FlorideLux.ro planuieste sa centralizeze aprovizionarea. 

In prezent, reprezentantii companiei sunt in discutii cu posibili francizati in Bacau, Bistrita, Timisoara si Mioveni. Prima franciza urmeaza sa fie lansata peste doua luni, in septembrie, iar pana la finalul anului compania mizeaza pe deschiderea a trei francize, dintre care una in Bucuresti.

FlorideLux.ro este un grup de comert online, activ pe piata din Romania din anul 2003 si care opereaza si alte magazine precum: cosuridelux.ro, brazidecraciun.ro, gradinidelux.ro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii