Foodpanda: pana la finalul lui 2015, peste 70% din comenzile online de mancare vor fi facute de pe smartphone


     

Potrivit reprezentantilor companiei, in 2014, comenzile plasate prin aplicatia mobila a Foodpanda.ro au generat circa 64% din totalul comenzilor de mancare realizate de romani pe platforma, cea mai mare rata din randul tarilor europene cu prezenta Foodpanda.

In prima jumatate a lui 2015, aplicatia mobila a generat peste 55% din totalul comenzilor platformei online, fata de 33% in perioada similara a anului trecut, cele mai multe fiind transmise de pe terminale smart cu sistem de operare Android (mai bine de jumatate), urmate de iOS (circa 40%) si Windows (usor peste 1%), se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

"Obiectivul nostru este ca, pana la finalul acestui an, sa depasim rata de 70% a comenzilor plasate din aplicatie si sa ne mentinem in fruntea tarilor europene care utilizeaza tehnologia mobila", spune Radu Balaceanu, Country Manager Foodpanda Romania.

Potrivit lui Balaceanu, Bucurestiul conduce in topul celor mai multe feluri de mancare comandate de pe smartphone, cu 78% din totalul comenzilor mobile, urmat de Cluj-Napoca, cu 14%, restul oraselor cu prezenta Foodpanda generand sub 2% din comenzile mobile.

In ceea ce priveste valoarea medie a comenzilor prin aplicatie, cea mai mare, de peste 55 lei, este plasata de pe terminale cu sistem de operare iOS, urmata de Android, cu o comanda medie de circa 50 de lei, si Windows, cu 45 de lei.

Foodpanda.ro este cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, colaborand, in prezent, cu peste 450 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu si Buzau.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii