Foodpanda.ro: comenzile de salate au crescut cu 30%, dar ceafa de porc si cartofii prajiti raman in top


    


Potrivit datelor foodpanda.ro, cea mai mare platforma de food ordering din Romania, de la inceputul lunii mai si pana in prezent, comenzile pentru preparate sanatoase au crescut cu 30 %, comparativ cu media raportata anterior perioadei analizate.

Totusi, ceafa de porc, cartofii prajiti, burgerii sau pizza raman in continuare cele mai comandate preparate de catre romani, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

De la inceputul sezonului estival, numarul comenzilor pentru mancaruri usoare a inregistrat un avans de 30%, ceea ce ne arata ca romanii sunt ceva mai preocupati de silueta lor. Chiar daca o parte dintre ei, in special doamnele si domnisoarele, au eliminat din dieta mancarurile grele, per total, cartofii prajiti, burgerii si pizza se menţin in top 3 cele mai comandate preparate din meniurile restaurantelor noastre partenere”, spune Radu Balaceanu, Country Manager Foodpanda Romania.

Potrivit reprezentantului companiei, in ceea ce priveste preferintele romanilor in materie de mancaruri usoare, cele mai comandate preparate de pe platforma, pe acest segment, sunt pieptul de pui la gratar, salata de legume, orezul cu legume, noodles cu legume si salata cu ton.

De asemenea, datele companiei mai arata ca, daca pentru preparatele sarace in calorii romanii platesc, in medie, 40 de lei, in ceea ce priveste valoarea bonului mediu pentru preparatele grele, aceasta este de aproximativ 60 de lei.

Foodpanda.ro este cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, colaborand, in prezent, cu peste 400 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu si Buzau.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii