Forumul despre finantare aflat la a treia editie, la Iasi


Conferinta Finantare.ro, editia ieseana, va avea loc pe 7 iunie, la Hotel Traian, se anunta intr-un comunicat de presa al Arhipelago, organizatorul evenimentului.

 

Tematica este axata pe finantari europene, precum si pe managementul de proiect si investitii, devenit un cadru suport pentru cresterea ratei de absorbtie a fondurilor europene in Romania.

150 de reprezentanti ai organizatiilor, companiilor si institutiilor interesate de instrumentele de finantare disponibile pentru implementarea si dezvoltarea proiectelor vor putea sa le adreseze intrebari specialistilor in domeniul finantarii si consultantilor in managementul proiectelor”, se spune in comunicat.

Speakerii prezenti la evenimentul de la Iasi sunt: Augustin Purnus, Constanta Bodea, Melania Coman, Cristian Paun, Vasile Isan, Gabriel Mursa, stefan Bargaoanu, Bogdan Capraru, Arhimandrit Vitalie Danciu, Radu Onofrei, Tudor Pitulac.

Printre temele abordate de invitati se enumera:
• "Fondurile nerambursabile: de la oportunitate la realitate”, Radu Onofrei
• "Beneficiarul de fonduri structurale, dincolo de bune intentii, indicatori si strategii nationale”, Melania Coman
• "Reabilitaterea Manastirii Golia prin fonduri europene”, Arhimandrit Vitalie Danciu
• "Departamentul de management al proiectelor cu finantare europeana: organizare, functionare si efecte organizationale”, Constanta - Nicoleta Bodea
• "Strategii si provocari in managementul portofoliilor de proiecte”, Augustin Purnus
• "PM Office - Alternative de implementare in organizatii de mici dimensiuni”, Stefan Bargaoanu
• "Cum implementam un proiect strategic in absenta PM Office”, Tudor Pitulac

In acest an, Conferinta Finantare.ro va avea loc in trei orase din Romania: pe 7 iunie la Iasi,  pe 4 octombrie la Bucuresti si pe 29 noiembrie la Cluj-Napoca.

startups.ro sprijina Conferinta Finantare.ro in calitate de partener media si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite la acest eveniment. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii