Forumul Finantare.ro - comunitatea online a celor interesati de domeniul finantarilor


Lansat de curand, forumul vine in completarea comunitatii deja create in jurul site-ului Finantare.ro si isi propune sa devina un loc de intalnire pentru schimbul de idei si informatii, precum si pentru a expune opinii personale si a afla experientele altor utilizatori in domeniul finantarilor.

Prin lansarea forumului, Finantare.ro isi propune sa intareasca posibilitatile de comunicare ale comunitatii sale online, oferind inca un instrument ce faciliteaza intalnirea dintre solicitantii de finantari, consultanti, finantatori si alte institutii interesate direct de dezvoltarea Romaniei prin cresterea accesului la finantare a organizatiilor private si publice”, spune pentru startups.ro Marius Alexa, CEO Finantare.ro.

Sectiunile forumului acopera diverse tipuri de finantari, precum: agricultura, asistenta tehnica, cercetare-dezvoltare, consultanta, e-economie, energie, infrastructura sociala, invatamant/educatie, investitii IMM/afaceri, mediu, piscicultura si acvacultura, resurse umane, sanatate, servicii publice, start-up, tehnologia informatiei, tineret, transport, turism.

Potrivit lui Marius Alexa, lansarea forumului a fost determinata de nevoia de informare, cunoastere si schimb de experiente intr-un mediu gratuit si structurat.

La baza lansarii acestui forum au stat feedback-urile primite pana in prezent de la utilizatorii si partenerii Finantare.ro.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii