FranchiWorld 2014 - eveniment expo-educational dedicat sistemului de franciza


  

Prima editie a evenimentului va vea loc miercuri, 17 septembrie, in incinta Institutului Cervantes din Bucuresti, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Manifestarea, care include workshop-uri educative, o masa rotunda si un targ de francize, se adreseaza in principal antreprenorilor care vor sa isi deschida o afacere in sistem de franciza.

In perioada de criza, sistemul de franciza, este considerat de experti drept una dintre cele mai bune solutii de business, iar in Romania acest sector a cunoscut o dinamica destul de ridicata in ultimii ani. Conform ultimului studiu KeysFin, in Romania opereaza in prezent peste 500 de companii in franciza si realizeaza anual afaceri estimate la 1,4 miliarde de euro. De aceea invitam la aceasta intalnire pe toti romanii care cred ca franciza este o afacere de viitor”, afirma David Santos, CEO 2Think Marketing.

Dupa ce a coordonat procesul de rebranding al companiei Amena in Orange pe teritoriul Spaniei, cu o bogata experienta in campanii de comunicare si expansiune a afacerii in sistem de franciza, David Santos, CEO 2Think Marketing, este promotorul conceptului FranchiWorld organizat in parteneriat cu Centro Niff, din Spania (Centrul de Negocieri, Analiza si Formare in domeniul Francizei).

Printre expozantii FranchiWorld 2014 se regasesc companii din sectoare distincte precum HoReCa (marcile romanesti ViscaBar si El Torito ), retail (marca spaniola de imbracaminte Dandara), Wellness (franciza spaniola Soluna), centrele comerciale Winmarkt si companii ce presteaza servicii in domeniile: financiar, juridic, resurse umane si marketing.

La eveniment vor sustine prezentari experti in domeniul francizei si oameni de business din Romania, Spania si Italia (Susana Fernandez si Gonzalo Burgos, autorii celui mai exhaustiv tratat european despre franciza; Dragos Barbalata, antreprenor si trainer motivational; Nicoleta Afiliu, reprezentanta centrelor comerciale Winmarkt;  Federico Salmoiraghi, CEO Pro Vorbas;  Elena Savu, de la firma de consultanta fiscala Reviscont etc.).
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii