Fundatia Leaders a dat startul inscrierilor la Leaders School 7


Aflat la o noua editie, programul isi schimba formatul si isi propune sa supuna viitorii participanti la provocarile a doua simulari de afaceri, pe mize reale, transformand teoria in practica.

Organizat de Fundatia Leaders, programul se va desfasura sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei, in perioada 3 - 9 aprilie, la Poiana Brasov, se arata in comunicatul de presa.

"Tinerii antreprenori sunt pusi in aceasta perioada dificila din punct de vedere economic la din in ce in ce mai multe provocari. Pentru a le veni in ajutor si a-i pune in contact cu lideri care le pot oferi sfaturi valoroase, ii invitam la Leaders School 7 sa isi testeze abilitatile prin intermediul simularilor de afaceri unice in Romania, coordonate de Marius Ghenea", spune pentru startups.ro Adelina Maria, Director de Program, Leaders School.

Cei treizeci de participanti, cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, alesi in urma unui proces de selectie complex desfasurat la nivel national, vor avea sansa sa se dezvolte in trei arii cheie - leadership personal, leadership unu-la-unu si leadership-ul echipei.

Fiecare zi a programului va fi organizata in jurul unui concept care va fi discutat si analizat alaturi de invitati si pe care apoi participatii il vor pune in practica in cadrul atelierelor de leadership. Cea de-a doua parte a zilei este dedicata aprofundarii notiunilor de leadership prin sesiuni de Debrief si Lectii personale, in cadrul carora participantii analizeaza schimbarile prin care au trecut in program.

Cea de-a cincea zi le va pune la incercare participantilor abilitatile de leadership printr-o simulare de business in care vor trebui sa aplice cunostintele dobandite si sa isi conduca echipa spre reusita, la final fiind evaluati de antreprenori romani de succes.

Lista vorbitorilor care vor facilita transferul de cunostinte si transformarea teoriei in practica include nume precum: Acad. Constantin Balaceanu-Stolnici; Marius Ghenea, Presedinte PC Fun; Radu Georgescu, Fondator si Presedinte GECAD; Crenguta Rosu, Managing Partner DC Communication; Rares Manolescu, Senior Trainer Human Invest; Simona Baciu, Fondator si Managing Director International School of Cluj; Andreea Raducan, Director Marketing Fundatia Olimpica Romana; Roland Hermann, Stomatolog Calator.

(Citeste aici mai multe despre inscrierea in program.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii