GarantiBank majoreaza dobanzile la depozite


Banca a majorat dobanzile pentru depozitele in lei si valuta pe termen de 1, 3, 6 sau 12 luni.

"De la inceputul acestui an am ajustat permanent produsele si serviciile noastre pentru a oferi clientilor nostri produse bancare competitive", spune Okan Yurtsever, Director Retail Banking, GarantiBank Romania.

Reprezentantii bancii au anuntat o crestere a dobanzilor atat pentru depozitele constituite de persoane fizice, cat si pentru depozitele realizate de persoane juridice. Pentru depozitele in lei pe 6 si 12 luni, constituite de persoane fizice, dobanda este de 10,5% pe an, fixa pe parcursul intregii perioade. Pentru depozitele in euro pe o perioada de 12 luni dobanda este de 5% pe an. Depozitele sunt reinnoite automat la scadenta, pe aceeasi perioada ca si cea a depozitului initial, la dobanda in vigoare la data reinnoirii. Dobanda acumulata poate fi capitalizata sau transferata in contul curent.

Banca a majorat si dobanzile la depozitele in RON, euro si USD pentru persoane juridice. In urma acestei majorari, dobanda pentru depozitele in lei pe o perioada de 12 luni este de 9,5% pe an.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii