Gebruder Weiss Romania inaugureaza un terminal logistic de 15 mil. euro


Situata in apropiere de Bucuresti, noua cladire cuprinde circa 8.500 mp pentru spatii de depozitare, 2.500 mp pentru spatii de cross-docking si 1.300 mp de birouri.

Incepand cu data de 27 aprilie, toate diviziile din Bucuresti ale companiei, cu exceptia Air & Sea, sunt situate in noua unitate, pe austostrada A1, langa Bolintin Deal, se arata in comunicatul de presa.

Relocarea in noua cladire are avantajul unei zone logistice mai extinse si al unor tehnologii mai avansate”, spune Viorel Leca, director general Gebruder Weiss Romania.

Ca urmare a dezvoltarii regionale rapide, o noua cladire urmeaza sa fie construita in zona Aradului, potrivit lui Thomas Moser, Regional Manager Gebruder Weiss.

Concernul austriac, specializat in servicii de transport si logistica, detine 135 de puncte de lucru, in lume. Gebruder Weiss este reprezentat in Europa Centrala si de Est prin intermediul sediilor din Austria, Germania, Cehia, Italia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Bulgaria, Romania si Ucraina.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii