Gebruder Weiss va construi un terminal logistic in Bucuresti


Acesta este cel de-al doilea terminal deschis in Romania de catre compania austriaca.

Terminalul, amplasat in zona autostrazii Bucuresti-Pitesti, va oferi peste 8.000 de mp de spatiu pentru servicii logistice, 2.600 mp de spatiu pentru operatiuni de cross docking si 1.350 mp de spatii pentru birouri, se arata in comunicatul de presa. 

In prima faza a expansiunii, spatiul exterior amenajat va fi de 22.000 mp. Investitia necesara pentru achizitionarea terenului pe care va fi amplasata cladirea a fost de 2,7 milioane de euro. 

Compania Gebruder Weiss are in plan consolidarea retelei nationale de distributie, prin deschiderea a patru noi birouri pentru transport si distributie cu camioane complete (Constanta, Cluj, Bacau, Sibiu), a doua noi puncte de cross docking in Bacau si Sibiu si prin crearea echipelor locale pentru dezvoltarea viitoare.

"Vom achizitiona, de asemenea, terenuri in Arad si Sibiu, pentru a dezvolta pe mai departe infrastructura existenta”, spune Thomas Moser, Regional Manager GW.

Gebruder Weiss (GW) este una dintre cele mai mari firme private din Austria, care activeaza in domeniul logisticii si transporturilor. Compania a intrat pe piata din Romania in 1994, iar doi ani mai tarziu si-a deschis in Bucuresti, primul terminal. In 2006, GW a deschis un centru de birouri in Constanta si un alt terminal la Arad.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii