GEZE Romania raporteaza afaceri de peste 3,5 milioane de euro in anul fiscal 2016 - 2017


    


Rezultatele pozitive inregistrate de compania activa pe segmentul premium al sistemelor de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta se datoreaza in principal tendintei de crestere a segmentelor de piata retail si office, dar si dezvoltarii retelei de parteneri din distributie, care ajunge la 22 de companii.

Rezultatele financiare sunt in crestere cu 14,3% comparativ cu perioada simlara a anului trecut, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

In ultimul an ne-am focusat pe segmentul de office premium si retail care a fost in continua expansiune si unde am livrat usi automate, sisteme pentru cai de acces si de evacuare, sisteme de evacuare a fumului si gazelor fierbinti, dar si sisteme de control acces si securitate. Vorbim de cele mai importante proiecte din tara precum Bucharest One, The Bridge, Siemens Continental Timisoara, The Office Cluj, United Business Center, Veranda Mall, Prima Shops Oradea, Shopping City Piata Neamt, dar si altele aflate inca in curs de dezvoltare: Vox Timisoara, Bega Offices Timisoara, Riviera Cluj, Cladirea 3 Ideo, Bistrita Retail Park. Potentialul segmentului hotelier si medical privat este inca destul de redus: sunt 5, 6 proiecte noi pe an, insa o tendinta de crestere o vedem in piata industriala si logistica care prinde avant si de la care asteptam cresteri mai mari pe divizia de service si mentenanta”, spune  Vlad Stanislav, Managing Director GEZE Romania.

Strategia de dezvoltare a business-ului GEZE pe plan local urmareste furnizarea de solutii integrate, interconectate, care satisfac complet conceptele de siguranta, design si gestionare eficienta. GEZE introduce noi sisteme pentru fatade active climatic si un control inteligent al cladirilor, care presupun o ventilare inteligenta, eficienta energetic, fie ca vorbim despre cladirile publice, de birouri sau de scoli.

Segmentul de servicii “after sales” ocupa un rol important ȋn dezvoltarea companiei, programul GEZE Service multi brand cunoscand o crestere importanta la nivel national. In ultimul an, divizia de service si mentenanta a companiei si-a imbunatatit  rezultatele cu aproximativ 7,5%.

Numarul proiectelor pe plansele arhitectilor este tot mai mic pentru 2018, piata se va mai pondera, la fel ca si retailul si expansiunea mall-urilor. De aceea, forecast-ul nostru pentru anul fiscal care incepe la 1 iulie 2017 si pana la 30 iunie 2018 este mai temperat, de 8% - 10%. In plus, ne concentram pe consolidarea structurii interne, urmarim cresterea echipei locale in concordanta cu evolutia activitatii companiei”, adaugat Vlad Stanislav.

Anul viitor, focusul business-ului local GEZE va fi indreptat catre segmentul industrial si logistic unde compania deja vinde sisteme pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti, usi rezistente la foc, segment care este estimat sa creasca cu peste 10%.

Printre proiectele in curs de livrare se numara: Vox Technology Park Timisoara, Bega Business Center, Cladirea Ideo, Maternitatea din Brasov, Hotelul Hilton si Bistrita Retail Park.

Infiintata in 1863, compania GEZE GmbH se numara printre cei mai prolifici dezvoltatori si producatori de sisteme de actionare a usilor si ferestrelor si de tehnologie de siguranta.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii