Global Cynergies, un nou jucator pe piata ospitalitatii din Romania


Compania de origine americana activeaza pe segmentul de “site selection” pentru evenimente si are deja un birou operational in Bucuresti.

Reprezentanta Global Cynergies in Romania, Nicoleta Marin Paraschiv, spune pentru startups.ro ca momentan este vizata extinderea retelei de birouri doar in Capitala, dar biroul din Bucuresti asigura serviciile pentru toata tara.

Serviciile Global Synergies includ selectia locului de desfasurare pentru un eveniment, asistenta in negocierea contractului, evaluarea si inspectarea proprietatii si cunostinte despre produs si destinatie, se arata in comunicatul de presa. 

Contravaloarea serviciilor oferite de Global Synergies este suportata de cei care gazduiesc evenimentul, companiile client fiind scutite de orice plata pentru consultanta primita.

Pe plan international, portofoliul de clienti cuprinde firme care organizeaza intalniri in hoteluri, statiuni si centre de conferinte, incepand de la companii mici si medii si ajungand la agentii de stat, asociatii si organizatii non-profit sau companii multinationale si globale.

Nicoleta Marin Paraschiv spune ca exista deja solicitari pentru astfel de servicii si din partea unor firme din Romania.

Pana la finalul anului, ne-am propus sa avem in portofoliu cateva zeci de clienti fideli”, precizeaza Paraschiv.

Pe langa piata nationala, firma poate asigura consultanta si pentru evenimente pe care companiile doresc sa le organizeze in afara granitelor, pentru asta apeland la suportul celorlalti reprezentanti din reteaua Global Synergies.

La nivelul intregii retele, oficialii Global Synergies si-au propus sa obtina o cifra de afaceri de aproximativ 250 de milioane de dolari, pana in anul 2020, prin intermediul a 300 de consultanti prezenti in toata lumea.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii