Golden Tulip va ajunge la 11 hoteluri in Romania, in primavara lui 2009


In prezent, exista opt hoteluri Golden Tulip in tara, iar urmatoarele vor fi inagurate in ClujNapoca, Bucuresti si in zona Bran-Moeciu.

Cel mai nou hotel lansat in franciza este Golden Tulip Ana Tower, situat in Sibiu, in care s-au investit 7,5 milioane de euro, dupa cum a declarat pentru startups.ro Paul Marasoiu, presedintele companiei de consultanta hoteliera Peacock Hotels si partenerul Golden Tulip Hospitality Group in Europa Centrala si de Est.

Golden Tulip Ana Tower este proiectul cu numarul opt al companiei in Romania. Unitatea are 81 de camere, un restaurant cu 120 de locuri si doua sali de conferinta cu o capacitate de cate 120 de persoane, dupa cum se arata in comunicatul de presa. Lucrarile de constructie la Golden Tulip Ana Tower au inceput acum trei ani, fiind finalizate in septembrie 2008.

In primavara lui 2009, sub brandul Golden Tulip se vor mai inaugura alte trei hoteluri. Unul dintre acestea va fi amplasat in Cluj-Napoca si urmeaza sa se numeasca Golden Tulip Ana Tower. Investitia in Hotelul va avea 106 camere si are la baza o investitie de noua milioane de euro, dupa cum spune Paul Marasoiu.

Cel de-al doilea hotel care va fi lansat anul viitor este Golden Tulip Nord Paladium, situat in Bucuresti, si care va necesita o investitie de peste 18 milioane de euro. Capacitatea acestui hotel va fi de 144 de camere.

Un al treilea proiect sub brandul Golden Tulip va fi inaugurat in zona Bran Moeciu. Dupa cum spune Paul Marasoiu, acesta va cuprinde un hotel cu aproximativ 67 de camere, la care se vor adauga si vile, ce vor dubla capacitatea de cazare a complexului.

Golden Tulip Hospitality Group detine hoteluri in franciza si sub management, in Europa, Africa si Orientul Mijlociu, Asia si zona Pacific, precum si America. Brandurile companiei in domeniul hotelier sunt Tulip Inns, Golden Tulip, Royal Tulip, si Tulip Residences.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii