Good To Go - eveniment dedicat tinerilor antreprenori


Proiectul este lansat de Business Club, club al organizatiei Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), si va avea loc in perioada 6 - 12 aprilie, in Bucuresti.

 

Evenimentul se adreseaza studentilor in ultimul an sau masteranzilor care au lansat o afacere sau isi doresc sa faca acest lucru intr-un orizont apropiat de timp, se arata in comunicatul de presa.

Good To Go isi propune, pe de o parte, sa le ofere participantilor un nivel de cunostinte necesar lansarii unei afaceri, iar pe de alta parte sa faciliteze networking-ul dintre participanti si mediul de business.

Aceasta este cea de-a cincea editie a proiectului. Fata de editiile anterioare, evenimentul de anul acesta aduce un element de noutate: prezenta antreprenorilor straini, cu scopul de a descoperi care sunt oportunitatile care ii determina pe acestia sa investeasca in Romania.

Participantii vor putea interactiona cu antreprenori din Olanda, Austria, Elvetia, Cehia si Polonia, care vor impartasi din experinta lor de business prin intermediul studiilor de caz.

Temele de discutie in cadrul training-urilor si studiilor de caz vor fi: finantarea start-up-urilor, strategii de pozitionare, management de criza.

Printre speakeri se numara: Eric Kish (Senior Vicepresident Retail, Rompetrol), Robert Luke (Ppresedinte, South Eastern Europe Private Equity Association), Yusaf Ackbar (Associate Professor in Management, CEU Business School), Eusediu Margasoiu (Partner, The Network), Valeriu Nistor (Partner, Soar Management si Investitii), Cristina Alexandru (Project Manager, startups.ro), John Wirth (Adjunct Senior Lecturer, CEU Business School), Alexandru Almajeanu (business angel), Vlad Stan (Fondator, Seed Money).

Proiectul se va finaliza cu o simulare manageriala sustinuta de Contrast Management Consulting, in cadrul careia participantii au ocazia de a-si imbunatati cunostintele despre managementul strategic si operational, tehnicile de alegere ale investitiilor si metodele de evaluare ale companiei.
Termenul limita pentru inscrieri este 29 martie. Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite aici.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii