GPeC Summit - eveniment dedicat industriei de comert online


  

Evenimentul va avea loc la sfarsitul lunii mai si, pe langa speakeri recunoscuti din Romania, va aduce in fata publicului si importanti speakeri din strainatate.

Potrivit organizatorilor, GPeC Summit (26-27-28 mai) va oferi multiple posibilitati de networking, oportunitati de afaceri, schimb de experienta si, mai ales, continut premium, se mentioneaza in comunicatul de presa. 

Am pregatit un line-up exceptional de speakeri romani si internationali - speakeri ale caror carti sunt best-selling pe Amazon.com”, spune Andrei Radu, Founder & CEO GPeC.

Printre speakerii internationali deja confirmati se numara:
• Chris Goward, Presedinte & CEO WiderFunnel, autor al cartii “You Should Test That!
• Matthew Woodward, Guru in SEO si Marketing Afiliat
• Caroline Hey, International Business Manager FACT-Finder
• Ela Dokurno, International Marketing Coordinator FACT-Finder
• Jacob Kildebogaard, Co-Founder WebJuice

Prima zi a evenimentului se va remarca printr-o conferinta cu keynote-uri inspirationale si panel-uri de discutii.

In urmatoarele doua zile vor avea loc 12 workshop-uri pe cele mai importante subiecte pentru orice afacere de comert online.

De asemenea, in prima zi a evenimentului va avea loc si E-Commerce Expo, unde vor fi aduse in acelasi loc magazinele online si furnizorii de servicii de comert electronic, pentru a inlesni parteneriate pe termen lung, dar si colaborari punctuale, pe anumite proiecte. Accesul la E-Commerce Expo este deschis tuturor participantilor la GPeC Summit (magazinele online inscrise in competitia GPeC 2014 care beneficiaza de gratuitate si posesorii de bilete GPeC Summit).

Subiectele propuse in discutie in cadrul GPeC Summit vizeaza toate aspectele importante ale unei afaceri de comert online: Optimizarea conversiilor; Web Analytics; SEO & SEM; Personalization; Usability; Social Media; Logistica & Curierat; Team Management; Loializarea clientilor; A/B testing; E-mail marketing; Diferentiere & USP.

Biletele pentru GPeC Summit au fost deja puse in vanzare, existand si o oferta early-bird, valabila pana pe 9 Mai 2014, inclusiv, conform careia un bilet valabil pentru toate cele trei zile costa 127 euro (TVA inclus).

startups.ro sprijina GPeC Summit in calitate de partener media.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii